Behöver ett nytt bärsele

Fan också nu har mitt bärsele gått i sönder… så nu måste jag införskaffa mig ett nytt och dessa är oftast inte så billiga om man vill ha något ordentligt som är skönt att använda. Det tråkiga är att mitt förra var billigt men ändå jäkligt bra dock finns den inte längre då jag ärvde mitt från en kompis som hade barn för många år sen.

Så nu blir det till att leta efter ett bra.

Kollade lite på bärsele.net samt babybjorn.se och det finns bra varianter att välja mellan men det mesta kostar en liten peng men det går ju även att använda till nästa barn eller så kan jag bara sälja bärselet när det inte kommer användas mera. Så det blir ingen jätte förlust.

bärsele björn

Denna intresserar mig mest och den kostar 1000kr nu på erbjudande och det är en Babybjörn active . Det är inte för dyrt känns det som men när det går upp mot 1500-2000 kronor börjar det ta emot faktiskt.

Denna ska även gå att använda när man ska bära tyngre barn i längre stunder så som när jag är ute på stan eller något dylikt.

Färgen är också väldigt neutralt jämfört med vissa som är lila eller röda för då känns det väldigt svårt att passa kläderna till det.

 

Leave a Reply

*