Gordon Ramsay aja baja!

Läste precis att Gordon Ramsay köper fåglar som mer eller mindre torteras, läs här http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article17816202.ab

gordon

Jag har alltid gillat denna roliga kock men det här är väldigt svinigt… det finns inga ursäkter för detta i och med det är upp till varje restaurangägare att kolla upp var ifrån sina ingredienser kommer från. Det är hans uppgift att åka ut och kolla hur djuren behandlas innan han köper dessa djur samt att han ska kontinuerligt åka ut då och då för att kolla så allt står rätt till. Så skäms på dig Gordon!

Detta kan ju vara ett hårt slag mot Gordons kända restauranger i världen och nu gäller det att han tar tag i problemet och ser över hans andra restauranger så inte de gör på samma sätt.

Var med om en liten rolig grej i helgen, klantiga jag som vanligt.

Det hela började med att vi skulle ut och shoppa på Söndagen för att kolla in en present till min kusin och när väl det är avklarat så var det dags att införskaffa ett presentkort. Väl inne i affären börjar jag snurra på den här ställningen som håller i presentkorten och utan att tänka mig för så drar jag i ett presentkort som av någon anledning är fastklistrad i ställningen vilket jag inte fattar så jag drog till så hela ställningen rasade och alla presentkort låg på golvet… där stod man och skämdes kan jag ju berätta.

Leave a Reply

*