Växasäng – Dags att inreda barnrummet

växasängNu börjar mitt barn växa till sig och vi tycker det är dags att börja inreda vårat barnrum då vi har lite tid med det och det gäller göra saker när man väl har tiden för att inte skjuta på det. Jag har suttit sen sex i morse och sökt lite på nätet efter lite inspiration till inredningen och jag tror vi kommer köpa en växasäng direkt för att spara lite pengar i det långa loppet.

När jag surfade runt på lite inredningshemsidor så blev man lite avundsjuk faktiskt, vad folk lägger ner pengar samt tid i barnrummet. Det är nästan som jag tror att de tror att de bygger ett nytt kök eller något för mycket av det jag har sett kan fan i mig inte vara billigt…

Men i alla fall har jag börjat kolla på lite växasängar på både växasäng.se samt nesto.se och för er som inte vet vad det är så är det en barnsäng som går att förlänga beroende på barnets längd och ålder. Vissa av dessa barnsängar går att använda ända upp till 12 års åldern vilket gör att man som förälder kan spara några benjamins (pengar).

Idén är ju verkligen kanon! Jag visste faktiskt inte att det fanns förrns jag fick barn och kände mig nästan lite dum som inte visste vad det var när mina väninnor pratade om det.

Så många idéer men för lite pengar 🙂 åter till planering.

Leave a Reply

*